Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dezinfectant suprafete Gemini Cleaner

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Dezinfectant suprafete Gemini Cleaner

Descriere:

Principala sursa de transmitere a bacteriilor se gaseste in bai, vestiare si cabinete medicale. De aceea este fundamentala garantarea igienei in spatiile frecventate de multe persoane. Gemini Cleaner - dezinfectant suprafete este un produs special conceput pentru curatarea si dezinfectia chiuvetelor, obiectelor sanitare, pardoselilor placate cu gresie, din linoleum, si suprafetelor dure in general. Utilizat zilnic reda aspectul stralucitor tuturor accesoriilor din otel, ceramica si portelan. Actiunea sa dezinfectanta este exercitata de clorul activ pe care il contine, si care elimina bacteriile, ciupercile si drojdiile. Combate si impiedica aparitia mirosurilor neplacute. Daca se foloseste diluat, nu necesita clatire. Poate fi utilizat in sali de sport, hoteluri, scoli, gradinite, birouri, piscine, centre spa, etc.

RECOMANDARI:  Poate fi utilizat si pentru albirea si dezinfectia la rece a tesaturilor, la concentratia de 1%. Lasati in imersie (la inmuiat) timp de 45 de minute si apoi clatiti. Nu utilizati pe articole delicate, colorate sau din matase. Este un produs de neinlocuit in toate mediile/spatiile foarte frecventate, supuse contaminarilor incrucisate.

MOD DE UTILIZARE:
Dezinfectia suprafetelor: Utilizati produsul la concentratia de 5% (clor activ disponibil = 1750 ppm) si lasati sa actioneze 15 minute, apoi  clatiti. Operatii de indepartare a prafului: Utilizati produusl la concentratia de 0.5%-1% (clor activ disponibil = 175-350 ppm). Nu necesita clatire.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura